Skabe

Få dit eget vinskab i vores tempererede vinkælder...

Vi har i vor store vinkælder et separat rum, hvor private og virksomheder har en unik mulighed for at starte aftenen med noget andre ikke har. Vi har en afdeling, hvor det er muligt at have sine egne vine perfekt opmagasineret og til brug i kundeøjemed, hvad enten det er en lille smagning midt på dagen, starten på en hyggelig middag med vin fra dit eget skab, eller den sjove event, det er at lade dine gæster få nøglen til skabet og gå på opdagelse og finde vin til selve middagen.

Det foregår sådan, at man køber et vinskab, som er ens eget. Her kan man lægge sine egne vine i. Om det er receptionsgave, vine man har købt på ferien i Toscana, eller samleobjekter, bestemmer man selv, hvad der skal i skabet: Kroen kan også være behjælpelig, men det er som sagt ikke et must. 


Skabet er aflåst med en nøgle, som er hos ejeren af skabet. Herefter er det op til hver enkelt, til hvad og hvordan skabet skal bruges. Drikkes vine i skabskælderen, koster det intet, men tages disse vine med til bords i Brasseriet eller Restauranten, tillægges et symbolsk gebyr.

Køb af et vinskab er fradragsberettiget, ligesom indholdet er. Samtidig afholdes der to gange årligt en lille event for skabholderne, hvor vi mødes og smager nye vine lidt godt til maven, og det hænder, at der bliver åbnet op til de forskellige skabe.

Kontakt os venligst ved interesse