Kokkeskolen

 

Gastronomisk teambuilding fører jer sammen – og ind i et univers af fantastiske råvarer, velsmag og godt håndværk

Vi har en række forslag til, hvordan jeres samarbejde kan blive skubbet i forskellige retninger gennem det at tilberede lækker mad

Vores kurser om det er induviduel undervisning eller for store grupper, har kokke og tjenere, der med kyndig vejledning og smil på læben vil rådgive jer gennem hele processen. Vi laver ikke maden, vi rådgiver.

Efter en lærerig køkkenseance og hyggeligt samvær kan vi arrangere en vinsmagning i vor kælder, med varierende indhold. Herefter tager alle plads ved de veldækkede borde og nyder anstrengelserne af det hårde slid i køkkenet. Et måltid på et højt gastronomisk niveau tilberedt af råvarer, der smager af årstiden, uanset om I søger fordybelsen og det hyggelige samvær eller køber en times intens lektion i at lave pasta.

Få sat fokus på jeres kommunikation, bliv sendt på stranden efter strandurter, eller bliv kastet ud i en spændende ny udfordring

Vore kokkeskoler er altid et fantastisk indslag.

I menuen kan du læse mere om de enkelte kursusformer.

Du er velkommen til at kontakte for andre forslag som specialkursus i franske landretter, bagværk, mad i fri natur, kun fantasien sætter grænser.

Vi skræddersyer gerne en helt særlig oplevelse til dig og dit arrangement