Fra mark til gastronomi

Fra vore marker til dit bord
Lad os se, hvad der kan findes på markerne, i vandet, og staldene omkring kroen. Vi lader os inspirere
og kreerer en lokalmenu med noget på hjerte...

Vi mødes hos en af vore mange leverandører og går i marken. Er der nye asparges, solmodne blommer, friske krydderurter eller sukkermajs, kommer vi det i kurven. Vi kommer forbi vore kreaturer, går på stranden, eller på mejeriet. Vi deler deltagerne op i hold, og med kyndig vejledning fra vore kokke starter tilberedningen af de lækre råvarer, som vi selv har samlet lige uden for døren.
Skal vi salte, grille, ryge eller braisere, er det det, vi gør: Velsmag er det eneste, der med sikkerhed er facit, inden vi starter. Vi går op i, at det lokale grundelement i hver enkelt ret bliver indpakket i moderne tilberedning, tilsat friske pust fra de mange muligheder, et restaurationskøkken har.
Seancen er under kyndig vejledning af vores dygtige kokke, der hele tiden kan springe til med råd og vejledning. I kokke serverer selv maden, vi tager dog opvasken.
Fra vore marker til dit bord, er det perfekte til en anderledes event for virksomheden, bestyrelsen, eller fødselsdagen, og et godt alternativ til et restaurantbesøg.

Forslag til program.
Kl. 15.00–15.30 Velkomst og rundtur i markerne omkring kroen, hvor råvarer håndplukkes.
Kl. 16.00–17.45 I køkkenet
Kl. 18.00–21.00: Middag.

Max deltagerantal: 20 personer
Mulige dage: Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag
Varighed: 6 timer - kan gøres hurtigere


Pris: 798,- pr. person
Minimumsfakturering: Vi gør opmærksom på, at vi fakturerer for minimum 10.000,- per arrangement.