Restauratør for en dag

Restauratør for en dag
Rigtigt mange kunne godt tænke sig at have en restaurant, hygge om gæster, ordne blomster og smage på vin, og modtage sine gæster, servicere dem, og til slut få anderkendelsen fra de glade gæster.

Alt dette er muligt på dette kursus. Du laver selv maden, dækker bordene, vælger vinen, skriver menukort, og skal i øvrigt selv finde dine gæster. Du er simpelt hen Chefen for det hele.
2-4 personer er det optimale for dette kursus, og op til 30 gæster er muligt. Du skal selv finde dine gæster, som kan være venner, familie, kollegaer, eller ansatte.

Før selve dagen mødes vi og aftaler de grundlæggende elementer for denne aften: Skal det være en fiskemenu, hvor mange retter, hvad er budgettet på vinen, og skal aftenen have et tema, således vi kan have det nøjagtige varesortiment klar på dagen?

Med en kyndig vejleder mødes vi kl 9.00 hvor hele aftenen gennemgås, og slagplanen lægges således at vi ved 17.00 tiden (forhåbentligt) kan modtage de forventningsfulde gæster.

Under selve middagen vil vi være behjælpelige med servering og afrydning, men det er jer selv der styrer aftenen, der slutter af med kaffe til gæsterne, og et glas velfortjent køkken champagne efter en lang indholdsrig og krævende dag for dagens restauratører.

Forslag til program
Inden selve dagen ( kort møde på 1 time, ( kan tages pr. telefon, ved surprise har vi standard løsninger)
Kl. 09.00. Morgenkaffe briefing
Kl. 10.00–11.30 I køkkenet
Kl. 12.00–13.00: frokost
Kl. 13.00-15.00 vi ordner lokalet
Kl.15.00-16.00 Vi finder vinen
Kl. 16.00 vi gør klar til vore gæster
Kl 17.00 Gæsterne ankommer
Kl. 21.30 Afslutning


Max deltagerantal: 5 personer i dagsforløbet
Max. antal spisende gæster: 30
Mulige dage: Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag

Pris: 598,- pr. spisende gæst


Grundtakst kr. 5.950,- (selve kurset/dagsforløbet)
Prisen dækker alt, dog ikke drikkevarer

Varighed 1 dag (Fra kl 9.00 -22.30)