Vin & Food parring

Er det så vigtigt, at mad og vin passer sammen?

Man kan ikke smage forskel, eller kan man? Der er udviklet forskellige teorier om, hvordan man kombinerer smag, og vi tager et par stykker af disse i brug på dette kursus, prøver dem af og ser, hvad der lykkes, og hvad der ikke lykkes.  Vi dykker ned i kunsten, der handler om at smage og sammensætte, og gør dig stærk til rigtig mange måltider i fremtiden.

Under kyndig vejledning af kokke og vintjener prøver vi forskellige sammensætninger af mad og vine. Vi giver dig råd om, hvordan du lærer at smage vinen rigtigt, hvor i munden man smager i forhold til om det er en frugtig, kraftig, sød eller let vin. Ud fra smagning af forskellige vine kan vi nu finde frem til, hvilke retter der passer med de forskellige vine.

Forslag til program.
kl. 15.00 - 15.30 Velkomst og aperitif, samt gennemgang af dagens program
kl. 16.00 - 17.45 smagning af forskellige vine
18.00 Køkkenet har lavet 3 retter som I skal sætte vine til - herefter spisning

Max deltagerantal: 20 personer
Mulige dage: Mandag, tirsdag,  onsdag, torsdag, fredag
Varighed ca. 6 timer

Pris kr. 698,- pr. person
Minimumsfakturering: Vi gør opmærksom på, at vi fakturerer for minimum 6000,- per arrangement