Vinevents


Der afholdes på Norsminde Kro løbende arrangementer og events, som det er muligt at booke plads til her

Har du spørgsmål til nedenstående events og arrangementer, er du meget velkommen til at kontakte Norsminde Kro på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kommende vinevents & arrangementer på Norsminde Kro 

 

VINSKOLE - KUN FOR KVINDER

  forskellen på vine fra den nye & gamle vinverden

Onsdag 23. september kl. 19.30

Er fransk vin det bedste i verden? Smager en Chardonnay fra New Zealand af det samme som en fra Bourgogne? Er Østrig, som var et kæmpe vinland i 80´erne, ved at komme tilbage på hylderne i supermarkedet?
Vi tager pulsen på forskellen mellem den klassiske vinverden og den nye vinverden. Vi skal smage samme drue fra forskellige områder og vende indtrykkene
Pris kr. 275,- pr. person
 
Vi gennemfører denne vinskole ved bestilling af minimum 20 personer
 
 
Bestil din plads her
 
 
 
 
 
VIN & SANSERNES MAGT- RENE LANGDAHL
Torsdag den 29. oktober kl. 19.30

En anderledes aften, med én af landets ypperligste smagere Rene Langdahl Jørgensen Aftenen vil, med særdeles gode vine, illustrere hvordan smagssansen virker. Vi mærker hvordan tanninen tørrer og ikke er det samme som bitterhed. Vi smager hvordan vinsyren krøller tungen, hvordan alkohol brænder og hvordan det hele smelter sammen til harmoni, når alt er til stede på en gang.
Vinen serveres i store glas, hver enkelt deltager lærer at teste vinen for tannin, syre, sødme & alkohol. Samtidig påvirker vi sanserne musikalsk ved at spille Bach til smagningen af den tyske Riesling, og Metallica til smagningen af Carlifornisk Zinfandel og meget, meget mere.
 
Pris kr. 498,- pr. person
( kun 16 pladser )
 
Bestil din billet her
 
 
 
 
 
Vinskolen - Pommard
 
Torsdag den 5. november kl. 19.30
 
Pommard Clos de Verge fra Billard-Cennet
1998, 2001, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 & 2010
 
Pommard i 8 årgange er på dagsordenen denne aften. Pommard´s kendetegn er "styrke og maskulinitet" og er nok ved at være lidt en glemt stjerne på Bourgogne himlen. Der er 27 forskellige cru-marker i Pommard, og Clos de Verge er en af de mere kendte. "Clos" betyder at marken er omkranset af stensætninger, helt tilbage fra romertiden hvor stenene blev brugt til at opdele markerne.
 
Førhen var denne vin meget populær, men for at en Pommard skal serveres optimalt, kræver det et par år i kælderen, og det er ikke det som restauranter gør mest i.
 
Vi sammenligner og taler om de forskellige årgange.
 
Pris pr. person kr. 458,-
( kun 12 pladser)
 
 
Køb din billet her
 
 

 

 

VINSKOLE - KUN FOR KVINDER

 tema - julevine
Onsdag 18. november kl. 19.30
Hvad drikker vi i julen? er det kun tung Rhônevin og portvin som passer til julevin?
Vi skal smage nye alternativer med elegance og gamle klassikere. Vi skal også omkring hvilke vine der evt. kan holde sig når de er åbnet og hvor længe Sidst men ikke mindst, smager vi julevine som kan købes med ud af huset, samt får tapas med afsæt i de danske juleklassikere.
kr. 275,- pr. person
Vi gennemfører denne vinskole med bestilling af minimum 20 personer

Bestil din plads her